Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Rodinný dom Silica

Ulica: Neuvedená
Obec: Silica
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
59 000 €

Popis nehnuteľnosti

FÉNIX reality vám ponúka na predaj rodinný dom v slovenskom krase, v obci Silica. Obec je vzdialená 20 km od okresného mesta Rožňava a od Košíc 70 km. Je obklopená krásnou prírodou, kde nájdete priepasť Brázda, Farárove jazero alebo Silickú ľadnicu, ktorá je najnižšie položenou ľadovou jaskyňou na Slovensku a v Európe. V obci sa nachádza škola, škôlka, zdravotné stredisko, kostol.

Dom leží na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 1364m2 , z ktorého zastavaná plocha a nádvorie je 1065m2. K domu prislúcha aj letná kuchyňa, garáž a hospodárske priestory.  Na záhrade sa nachádzajú ovocné stromy, višňa, hruška, jablko, slivka, orech.

Dom je v pôvodnom stave, strecha je eternitová.  Kúrenie je zabezpečené plynom (gamatky), ale je možnosť aj kúrenia tuhým palivom.  Na prízemí sa nachádzajú 2 izby + pivnica. Na podlaží, ktoré má samostatný vchod sa nachádzajú 4 izby, menšia špajza a chodba. Kúpeľňa je iba v druhej budove v tzv. letnej kuchyni. Táto vedľajšia budova pozostáva z 3 priestorov - kuchyňa , kúpeľňa a špajza. Voda je zavedená iba do tej budovy. Okná sú vymenené, ostatné časti sú v pôvodnom, ale udržiavanom stave.

Na pozemku sa nachádza vlastná studňa.

V obci nie je kanalizácia, je potrebné si zabezpečiť žumpu.

Dom môže slúžiť na bývanie pre 2 generácie. Na pozemok je možné dostať z 2 strán.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
1065 m2
Úžitková plocha:
1000 m2
Plocha pozemku:
1354 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti